Vergaderen bij Brasserie Spier

Brasserie Spier levert altijd maatwerk wanneer u bij ons wilt komen vergaderen. In overleg met u zorgen wij ervoor dat u onbezorgd uw zaken kunt bespreken. Zo krijgt u precies wat u wenst en betaald u niet voor onnodige extra’s.

Wij hebben meerdere ruimtes waar u met uw gezelschap terecht kan. Van een kleine zakelijke meeting tot een grote ledenvergadering van 200 personen, het is allemaal mogelijk bij Brasserie Spier. Wij denken graag met u mee om uw vergadering zo goed en rustig mogelijk te laten verlopen. Door ons variërende en bijzondere aanbod aan vergaderruimtes is er altijd een ruimte die bij uw wensen past. Stap even volledig uit het drukke bedrijfsleven en komt tot nieuwe ideeën.

Klikt u hieronder op de afbeelding voor informatie van de desbetreffende ruimte.

Vergadert u voor een langere tijd bij ons?

Wilt u een compleet verzorgd programma inclusief een lunch, diner of een aangeklede borrel nadien, dan gaan we graag met u in gesprek om hier maatwerk voor te leveren.

Wanneer u onderstaand contactformulier naar ons toe stuurt met uw wensen, streven wij ernaar om binnen één werkdag op uw aanvraag te reageren. Wilt u liever direct met ons in contact komen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0593-566524

    Onderwerp: Contact omtrent vergaderingen    Wij bieden meerdere arrangementen aan zoals bits en bites, high-tea of kegelen.