Steakhouse De Rooie Ridder

De Kasteelzaal waar voorheen grote bruiloften, feesten en partijen werden georganiseerd, is omgetoverd naar een heus steakhouse in ridderlijke sferen.

Een prachtige en ruim opgezette dinerzaal met gezellige nisjes is het resultaat. U kunt bij De Rooie RIdder komen genieten van heerlijke grill gerechten en fantastische dinerarrangementen.
Meer informatie zoals de openingstijden en de menukaart, vind u op de website van Steakhouse & Shared dining restaurant De Rooie Ridder.

Buiten de openingstijden om, is de kasteelzaal te bespreken voor andere doeleinden zoals een vergadering, presentatie of zelfs uw bruiloft!
Neemt u daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord.

De kasteelzaal van De Rooie Ridder is voorzien van audiovisuele apparatuur zoals een beamer met groot scherm, geluidsinstallatie, sfeerverlichting, airconditioning, volledig ingerichte bar met tapinstallatie, eigen toiletruimtes, eigen entree en garderobe.
De zaal biedt ruimte tot ongeveer 250 gasten. Daarnaast kan de zaal uitgebreid worden met de ridderzaal. Zo creëert u (een) extra ruimte voor meer gasten of voor andere activiteiten.
U kunt deze of meerdere ruimtes al huren vanaf één dagdeel! (4 uren)
Vraag vrijblijvend een offerte aan d.m.v. onderstaand contact formulier.


    wifi

    Bekijk hier onze andere zalen zoals de brasserieridderzaaltorenzaal of de kelder/kegelzaal.