Gezellig kegelen in de kegelzaal van Brasserie Spier

Kom gezellig kegelen bij Brasserie Spier in de sfeervolle en bijzondere kegelzaal. Onze kegelbanen bevinden zich in een grote kelder onder onze brasserie. Daarnaast zijn er ook voldoende zitplaatsen in de kegelzaal aanwezig wat gelegenheid geeft om ook hier een buffet of personeelsfeest te organiseren. Wij beschikken over twee volautomatische kegelbanen.

Kegelen is een leuke bezigheid tijdens bijvoorbeeld een familiedag, personeelsfeestje of een verjaardagsfeestje. Daarnaast is het een leuke competitieve activiteit waar sommigen helemaal in op kunnen gaan. Wordt jij de kegelkampioen van de familie?

Kegelen

De kosten voor het huren van een kegelbaan bedragen:
Ma, Di, Wo, Do € 15,-
Vr, Za, Zo € 17,50

Prijzen zijn per baan en per uur.

Wil jij graag een keer een balletje komen ‘gooien’ bij ons in de kegelzaal? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0593-566524 

Reserveer uw kegelbaan

    Neem ook eens een kijkje bij onze andere arrangementen zoals bits en bites, high-tea of vergaderen.

    Meer dan alleen kegelen

    Wilt u voorafgaand of na het kegelen nog even gezellig wat drinken of iets lekkers eten? Dat kan bij ons in de brasserie. Zo kunt u gezellig bij ons komen borrelen na uw kegelarrangement. Op onze uitgebreide drankenkaart kunt u vast even kijken naar onze dranken.

    Wil u ook graag een hapje eten? Wij hebben verschillende menukaarten waarin ongetwijfeld iets lekkers voor u en uw mede kegelaars op staat. Bekijk hier onze restaurantkaarten of onze buffetkaarten.