Heeft u vragen of wenst u meer informatie over bijvoorbeeld onze gerechten of het huren van een zaal, neem dan contact met on op? Dit kunt u doen door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij reageren doorgaans binnen één werkdag.

Telefonisch zijn wij te bereiken op 0593-566524 tijdens onze openingstijden.

    Ook kunt u, wanneer u in de buurt bent, even bij ons naar binnenkomen met uw vraag of vragen. Wij staan u graag te woord. Heeft u geen vraag maar een opmerking of een idee? Dan vernemen wij dit ook graag van u. Wij streven ernaar om elke dag het beste uit onszelf te halen zodat u optimaal kunt genieten van alles wij te bieden hebben. Daarom denken wij ook graag met u mee wanneer u met een voorstel komt. Want in goed overleg is er bij ons heel veel mogelijk.

    Wij streven er altijd naar om u zo snel mogelijk van een reactie te voorzien wanneer u contact met ons opneemt. Het kan natuurlijk voorkomen dat wij niet direct ergens een antwoord op hebben, maar wij zullen altijd op u reageren. Het kan zijn dat wij eerst zelf even goed moeten nadenken voordat wij u het juiste antwoord kunnen geven of aanbod kunnen doen.

    Ga hier terug naar de homepage.